niet meer leverbaar
Delilah
delilah sideview Stop al onze kennis over geveerde fietsen samen met een racefiets in een Samsonite koffer en roer goed: zo ontstaat Delilah. Dit is de fiets die je op al je reizen mee kunt nemen, en zonder dat het opvalt. Dus hoef je niet uit te leggen hoe de unieke parallelogram voorwielophanging werkt, dat de fiets een unified reartriangle heeft, of dat deze fiets met kleine wieltjes rijd al een grote!
Habitat net zo thuis op de weg als in de koffer
Voorwielophanging assymmetrisch paralellogram, met hydraulische demper en MCU (Cellasto) veer, verwisselbare lagerschalen
Achterwielophanging Unified rear triangle (achtervork en bracket vastverbonden, met een draaipunt), met hydraulische demper en MCU veer. Het draaipunt is uitgevoerd met uitwisselbare lagerschalen, en de achtervork kan helemaal rond klappen zonder dat je aan de kabels hoeft te komen.
Framematen Er zijn drie framematen voorzien 
Componenten Af te monteren met standaard onderdelen: Klemband voorderailleur, achterderailleur met korte kooi, kettingbladen 57T max, bracketset BSC, 26.8 mm zadelpen, 1" binnenbalhoofdbuis, STI of stuurcommandeurs, 57mm remhoeven
Verzet Met het aanbevolen verzet van 57-11: 7.6m (95"). Dit komt overeen met 52-14 op een 700C wiel. Gearfreaks kunnen stoeien met 10 or 9 T kransjes (o.a.Moulton), een enkel groot kettingwiel, een Schlumpf Mountaindrive or naafversnellingen.
Constructie Cro-mo lugloos gesoldeerd , Mannesmann en Dedaicciai buis. Poedercoat finish
Vouwtijd 5-10 minuten
Gewicht ca. 11 kgs
Leverbaar Een beperkte serie van 20 is voorzien, voor levering  2001, waardoor exclusiviteit gegarandeerd blijft. Orders worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst.
Dit is de huidige stand van het prototype, met een fors gewijzigde achtervork, en V-brakes
Prijs frame ca 2090